Asian Korean BBQ

“YammY Asian Korean BBQ” is een Aziatisch Koreaans barbecue restaurant dat mensen samenbrengt. Het unieke aan ons restaurant is dat u zelf uw eigen vlees kan bereiden op uw eigen grill, dit zorgt voor een unieke ervaring.

Aziatische fusiesmaken en -services zijn onze specialiteit. Wij geloven dan ook dat iedere bezoeker optimaal kan genieten van onze kaart. Niet alleen binnen, maar ook op ons terras met uitzicht op de Groningse grachten.

Lunch

De Koreaanse barbecue is niet het enige wat wij aanbieden. Wij bieden namelijk ook een lunch aan. Tijdens de lunch kunt u genieten van vele Aziatische gerechten. Denk aan een heerlijke bento box, Korean ramen, poké bowls en finger foods
Prijzen: À la carte

Diner

Bij ons kunt u dineren volgens het All You Can Eat concept. Dit houdt in dat u 2,5 uur onbeperkt kunt genieten van onze kaart (Drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs). Het bijzondere aan ons diner is dat u zelf uw vlees kan bereiden wat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Naast deze barbecue bieden wij ook Aziatische gerechten aan. Hierbij kunt u denken aan sushi, Asian streetfood, soep, salade en Koreaanse bijgerechten zoals kimchi.
Prijzen:
Volwassene Dinsdag t/m Donderdag: €30,50 p.p.
Volwassene Vrijdag t/m Zondag: €32,50 p.p.
Kinderen tot en met 10 jaar €15,- p.p.